fredag den 17. juni 2011

Far er træt...

Et døgn alene hjemme med Lara. Altid dejligt, - Dharma og mor er i farmors kolonihavehus (4 real) og det lyder til at de hygger sig...

I går blev Lara vaccineret, og i dag har stået på let feber, - indtil for et par timer siden altså. Vi spiste sammen, grinte og havde endda overskud til et videoopkald til Sus og Dharma hvor der blev vinket og smilet stort. Så blev den lille pige pludselig meget træt og varm. Panodil og natflaske... og efter en halv times sidden på skød - i seng.

Hun sov fint mens far pustede ud over et spil playstation og en kold øl... Og så. Ud af det blå. Voldsom gråd fra soveværelset. Sutten væk. Sutten fundet. Ro... i 45 sekunder. Gråd, og den ind-af-døren-stormende far fandt Lara i en stilling der bestemt ikke er særlig ergonomisk eller behagelig. Under Lara fandt jeg så puttekludene indsmurt i opkast.

Lara op. Putteklude og sengetøj under bruseren. Lara græder. Far krammer og trøster. Lidt toner fra verdens værste tv-program (hit med sangen), fik Lara til ro, mens far her fik lagt nyt sengetøj på og fundet erstatninger for de uerstattelige puttedyr "Elefantus" og "Raffer".

En tur ud i klapvogn for at skabe et sceneskift. Første møde på vejen var en mand med en hund der fik et "aii Gatter" (hej skatter) fra Lara... Og så blev man træt igen. 180 graders vending. Hjem igen, hvor vi nu sidder som billedet viser...

En aften i livet som det også er. Og som jeg trods alt aldrig ville have været foruden. Elsker dig ´Gatter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar