tirsdag den 27. marts 2012

Operation Putning af Pigerne

Har beskrevet min putning af prinsesserne:

1. akt - Isbjønejagten

19:35 Jeg har kysset pigerne godnat, og sat mig til rette i værelset ved siden af.

"Hvor er min isbjørn??" Dharma kan ikke finde sin isbjørn-bamse. Trods intens jagt af både mig og Dharma rundt i hele lejligheden kan vi ikke finde den. Hun bliver puttet uden sin elskede isbjørn som muligvis/sandsynligvis ligger ude i gården. Hun bliver lovet at den ligger i hendes seng inden far ser dyner.

19:38 Et par minutters ro. Jeg går på nettet...

19:39 Lara kalder, - "hvor min sutteeeeeer???". Indsæt lyden af far der tænker "hvor fxnden skulle jeg vide det fra", - og indsæt billedet af far der vender dyner og puder i jagt på sutten. Finder den lagt ind i hovedpudebetrækket... Gad vide hvordan den fandt derind? Lara vil så ikke have sin sut. Lara vil alligevel have den. Og mens far og Lara kæmper om hver der egentlig skal have sutten, - lyder det fra Dharma: "Hvor er min isbjørn?"

Indsæt lyden af far der ikke gider høre mere om isbjørnen.

19:40 Godnat piger! Jeg har nu indset at der ikke bliver ro til at læse artikler på politiken.dk eller nfl.com. Holder mig til dagens twitter-opdateringer der er opdelt i bidder af max 140 tegn. Giver god mening nu.

2. akt - min højre fod og krammefingeren.

19:44 *Klonk* & "VVrææææææææææææææææææælllllllllll" Belært af alt for tydelig erfaring med Lara og høje lyde flyver jeg ind til dem.

"Hun kom til at sparke til stigen" siger Dharma. Lara ligger og holder om sin højre fod, og jeg overvejer hvornår jeg skal uddybe udtrykket "at komme til".

19:45 Lara ikke lige til at trøste. Dharma sukker højlydt, - og Lara græder. Beslutter at blive lidt, - og få Lara til at falde til ro.

20:05 Har ageret kramme-pegefinger i godt et kvarters tid. Det var svært at få lov til at gå, - eller også undgik jeg bare konfrontationen? Faktum er at jeg har svært ved at stå for bedende brune øjne (medfødt svaghed).

20:15 Har lige måttet kigge ind og putte Lara ned et par gange. Hun er træt.

20:21 Jeg har tid til at være på nettet. Der er ro. Sover de?

3. akt Everything comes full circle...

20:22 Nej. De sover ikke.

20:23 Det var Dharma denne gang. Hun "kaldte" på mig med højlydte snøft og suk. Hun ville høre hvornår hun fik sin isbjørn. Godnat Dharma!

20:35 Der er helt stille.

20:40 Der er stadig stille, - tager tilløb til at forlade min plads her.

20:46 Jeg konkluderer at pigerne sover. Mission accomplished. Jeg pakker sammen her, - men jeg kan jo desværre ikke bare gå ned i stuen til Susan og hygge.

Jeg skal have sko på.

Jeg skal have jakke på.

Jeg skal på isbjørnejagt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar